Maailman kevyimmät B-Lite® -rintaimplantit nyt saatavilla myös Suomessa.

Vallankumouksellinen uutuus rintaimplanttimarkkinoilla, jopa 30% kevyempi saksalaisvalmisteinen B-Lite®-implantti vapauttaa sinut liikkumaan!

Kevytimplantti säästää rintakudosta venymiseltä, vähentää selkä- ja niskasärkyä, nopeuttaa toipumista leikkauksesta ja vähentää painon aiheuttamaa kehoon kohdistuvaa rasitusta esimerkiksi urheiltaessa. B-Lite® mahdollistaa rintojen suurennuksen ennennäkemättömällä keveydellä.

CE-merkityt B-Lite® -rintaimplantit ovat kymmenen vuoden israelilaisen tuotekehityksen tulos. Implanttien valmistuksessa on keskitytty potilasturvallisuuteen ja luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseen. Rintojen suurennusleikkauksissa haetaan volyymia, ei ylimääräistä painoa. B-Lite® -implanttileikkaus ei vaadi uutta leikkaustekniikkaa, joten voit valita haluamasi plastiikkakirurgin suorittamaan toimenpiteen.

B-Lite® -implanttien keveyden salaisuus on silikonigeelin sisään sidotut ilmatäytteiset mikropallot. Samaa innovatiivista teknologiaa hyödynnetään mm. lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa. Mikropalloja käytetään yleisesti esimerkiksi hammashoidossa, ortopediassa ja urologiassa.

Kerromme mielellämme lisää uusista B-Lite® -rintaimplanteista, otathan yhteyttä info@nordicskin.net tai 020 177 7260.