• B-Lite Rintaimplantit

    Maailman kevyimmät B-Lite® -rintaimplantit nyt saatavilla myös Suomessa

B-Lite. Vaihtoehto perinteisille silikonirinnoille

Nimensä mukaisesti B-Lite uutuusrintaimplantit eroavat perinteisistä implanteista painon takia: ne painavat noin 30 prosenttia vähemmän. Implantit painavat enemmän kuin luonnollinen rintakudos, mikä voi aiheuttaa kudosten venymistä ja muutoksia rinnan muotoon – etenkin, kun implanttien käyttöikä voi olla useita kymmeniä vuosia. Pienempi paino implantissa voi nopeuttaa toipumista, säästää kudosta venymiseltä, vähentää mahdollisia niska- ja selkäsärkyjä sekä ehkäisee ylimääräistä rintoihin kohdistuvaa rasitusta esimerkiksi liikkuessa.

Painolla on merkitystä. Siksi monen naisen valinta on B-Lite.

Merkittävä uudistus ja innovaatio

”B-Lite on viime 30 vuoden merkittävin uudistus rintojen suurennusleikkausten tekniikassa siitä alkaen, kun ensimmäisen kerran lanseerattiin sitova silikonigeeli. “

Christopher Inglefield FRCS (Plast), Lontoo

B-Lite implantin kuori on täsmälleen sama kuin se, joita käytetään tavanomaisten implanttien valmistukseen. Kuoria valmistaa runsaan 25 vuoden valmistumiskokemuksen hankkinut saksalainen valmistaja, jonka tuotteita ovat vuosikymmenten ajan käyttäneet tuhannet naiset – joten kuorten turvallisuudesta on saatu runsaasti tieteellistä näyttöä

B-Lite vapauttaa liikkumaan

B-Lite® kevytimplantti säästää rintakudosta venymiseltä, vähentää selkä- ja niskasärkyä, nopeuttaa toipumista leikkauksesta ja vähentää painon aiheuttamaa kehoon kohdistuvaa rasitusta esimerkiksi urheiltaessa. B-Lite® mahdollistaa rintojen suurennuksen ennennäkemättömällä keveydellä.

CE-merkityt B-Lite® –rintaimplantit ovat kymmenen vuoden israelilaisen tuotekehityksen tulos. Implanttien valmistuksessa on keskitytty potilasturvallisuuteen ja luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseen. Rintojen suurennusleikkauksissa haetaan volyymia, ei ylimääräistä painoa. B-Lite® -implanttileikkaus ei vaadi uutta leikkaustekniikkaa, joten voit valita haluamasi plastiikkakirurgin suorittamaan toimenpiteen.

B-Lite videot

Uudistunut teknologia – korkea potilasturvallisuus

B-Lite® -implanttien keveyden salaisuus on silikonigeelin sisään sidotut ilmatäytteiset mikropallot. Samaa innovatiivista teknologiaa hyödynnetään mm. lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa. Mikropalloja käytetään yleisesti esimerkiksi hammashoidossa, ortopediassa ja urologiassa.

B-Lite implantit ovat röntgenissä paremmin läpinäkyviä kuin perinteiset implantit. Mikrosfäärien sisältämä ilma heijastaa röntgensäteitä vähemmän kuin silikoni ja B-Lite-implantti näkyy tämän johdosta mammografiassa paremmin.Tämä ominaisuus auttaa toteamaan tehokkaammin mahdollisen koteloitumisen ja syöpäsolut.

LEHDISTÖTIEDOTE: B-lite rintaimplantteja jonotetaan Helsingissä

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim kertoo rintojen suurennosleikkauksista

Haluatko kuulla lisää B-Lite rintaimplanteista?

Kerromme mielellämme lisää uusista B-Lite® -rintaimplanteista, otathan yhteyttä puh. 0400 955 625 tai info@nordicskin.net

Tavoitat meidät myös Facebookista.