CCAAM aloittaa esteettiset botuliinihoitokoulutukset sairaanhoitajille

CCAAM Nordic Skin esteettisen lääketieteen koulutuskeskus aloittaa reilun puolen vuoden tauon jälkeen botuliinipistoskoulutukset sairaanhoitajille ja vastaamme näin runsaaseen kysyntään. CCAAM on Suomen johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja. Olemme Suomessa ainoa yksityinen koulutuskeskus, mikä tarjoaa laajaa ammatillista esteettisten injektiohoitojen koulutusta. Koulutamme lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisia niin esteettisiin- kuin lääketieteellisiin botox-hoitoihin. Lääketieteelliset botoxkoulutukset on suunnattu vain lääkäreille ja hammaslääkäreille. CCAAM koulutuskeskus on kouluttanut useita kymmeniä sairaanhoitajia injektiohoitajiksi ja yrityksellä on monen vuoden kokemus esteettisistä pistoskoulutuksista.

CCAAM koulutukset lääkäreille ja sairaanhoitajille sisältävät sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa jossa koulutettavat tekevät injektiohoidon koulutusmallille lääkärin valvonnassa ja ohjauksessa. Koulutuksen johtajana toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, AAAM-sertifioitu Piotr Sikorski, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista.

Asiantuntijalääkärisopimus

Botuliinihoitoja tulisi antaa siten, että niiden toteuttaminen on turvallista ja että botuliinipistoksen antaa vain lääkäri tai riittävän ja kattavan esteettisten botuliinipistoskoulutuksen saanut sairaanhoitaja. Asiantuntijalääkäriltämme sairaanhoitaja saa taustatukea sekä asiantuntija-apua. Asiantuntijalääkäri palvelee esteettistä injektiohoitajaa tarpeen mukaan ja räätälöidysti. Sopimus tehdään aina kirjallisesti. Mikäli injektiohoitaja ei tee kanssamme kyseistä sopimusta, koulutuksen hinta on 20% normaalihintaa korkeampi. Koulutusmoduulin hinta on 1200€+alv.

Lisätiedot info@nordicskin.net tai 0400 955 625.

CCAAM BOTOX KOULUTUKSET LÄÄKETIETEEN-JA TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISILLE

https://ccaam.net/events/category/botuliinikoulutus/

#botox #botuliini #botoxhoidot #botoxkoulutus #esteettinenlääketiede #esteettisetinjektiohoidot #injektiohoitaja #sairaanhoitaja #nordicskin #ccaam