NOREL® Dr Wilsz on puolalainen yritys, joka on kehittänyt ja valmistanut ammattituotteita kasvo- ja vartalohoitoihin yli 50 vuoden ajan. 

Norel on tehnyt yhteistyötä useita vuosia johtavien ihotautilääkäreiden sekä kosmetiikan ja biotekniikan yritysten kanssa. Tämän työn tuloksena tarjoamme yli 30 ammattihoitoa kauneushoitoloihin, hieronta- ja hyvinvointikeskuksiin, kylpylöihin ja esteettisille lääkäriklinikoille. Ammattituotteiden lisäksi olemme luoneet kattavan kotihoito-ohjelman, jota varten meillä on yli 80 tuotetta.

Norel tunnetaan innovatiivisesta tuotekehityksestä, omaperäisistä resepteistä ja toimivista teknisistä ratkaisuista. Lähes 20 vuotta sitten Norel toimi Puolan markkinoille hoikentavan kosmetiikan, jonka avulla voidaan torjua selluliittia ja arpia sekä muotoilla kehoa. Norel on ensimmäinen puolalaisyritys, joka on sisällyttänyt ihonhoitotuotteisiinsa keramideja, hyaluronihappoa ja tokotrienoleja. Kosmetiikan laboratorio Norel on ensimmäisenä yrityksenä Puolassa kehittänyt kokonaisen hyvinvointiohjelman. Hoito-ohjelmaa ja wellness-tuotteita käyttävät tunnetut kylpylät ja hyvinvointikeskukset koko maassa. 

Norel-kauneushoidoissa käytetään Puolan luonnonvaroja, kuten turvetta, yrttejä, suolaa ja suolaliuoksia. Valikoimastamme löydätte aromaattiset hoidot kasvolle ja vartalolle. Näissä hoidoissa käytetyt tuotteet sisältävät mm. suklaa-, kahvi-, karpalo-, kookos- ja sitrushedelmäpohjaisia raaka-aineita. Edelleen tarjoamme laajan valikoiman hoitoja kehon muotoiluun ja selluliitin vähentämiseen. Näissä käytettävät tuotteet sisältävät mm. levää, kanelia ja lääkinnällisiä savia. 

NOREL® Dr Wilsz on saavuttanut kauneuden ammattilaisten luottamuksen. Sen saamat palkinnot ovat yritykselle suuri kunnia. 

Kutsumme myös Teidät sydämellisesti yhteistyöhön Norelin kanssa!