Ajankohtaista

Ajankohtaista sivuilla kerromme tarjouksista sekä uusista tuotteista sekä koulutuksista.

Rauhallista joulua!

Haluamme toivottaa sekä sinulle että läheisillesi oikein hyvää…

Toimitukset kesätauolla 29.6.-17.7.2020

Ihanaa kesän aikaa kaikille asiakkaillemme! Nyt kannattaa…

Nopeat syövät hitaat!

Kuten aiemmassa tiedotteessamme kerroimme, koronaviruspandemia…

Nordic Skin tiedottaa koronaviruksesta COVID-19

Koronavirus COVID-19 Mikä on uusi koronavirus? Kiinassa…

Tärkeää: Tilaus- ja toimitusehtojen muutokset!

Luethan huolellisesti päivitetyt tilaus- ja toimitusehtomme…

Nordic Skin ja CCAAM kiittävät kuluneesta vuodesta

Lämmin kiitos jälleen yhdestä kuluneesta vuodesta. Toimistomme…

Hyvää Joulua!

Joulun palveluajat ja lämpimät joulun toivotukset.

BLACK FRIDAY -kampanja starttaa pian!

Nordic Skin ammattituotteiden verkkokaupan Black Friday kamppistarjoukset Ammattituotteiden…

UUTUUS! Italialaiset HAEQUEO-täyteaineet

Tänä syksynä olemme kasvattaneet täyteainevalikoimaamme täysin uudella hyaluronihappopohjaisella, Italialaisella valmisteella nimeltä HAEQUEO. Olemme hyvin innoissamme tästä uudesta tulokkaasta, sillä HAEQUEO mahdollistaa todella monipuoliset täyteainehoidot ja paljon pysyvämmät hoitotulokset, kuin monilla muilla tunnetuilla täyteainevalmisteilla.

UUTUUS! Plasma Fresh PRP kit sisältää myös perhosneulan

Plasma Fresh PRP kit on yksi parhaista tuotteista verihiutaleiden erotteluun mikä on saatavilla. Plasma Fresh PRP on ensiluokkainen, korkealaatuisista materiaaleista valmistettu ja innovatiivisella lääketieteellisellä teknologialla tuotettu PRP tuote.

Caregen HSR 1% (10mg/g) mesoterapialiuos jossa on erittäin korkea aktiiviainepitoisuus

HSR 1% mesoliuos sisältää useita aktiiviaineita, mm. bioaktiivisia peptidejä (5), vitamiineja (14), mineraaleja (4), koentsyymiä (4), aminohappoja (24) ja 1% hyaluronihappoa (HA). Mesoliuoksen HA pitoisuus on juuri sopiva mm. mikroneulauskynän käytössä liukuvuuden takaamiseksi. HSR1% mesoliuosta voi käyttää todella monipuolisiin erilaisiin ihoa uudistaviin, tehokosteuttaviin sekä anti-age hoitoihin. Sopii myös epäpuhtaalle, elinvoimansa menettäneelle iholle. Caregen on maailman johtava bioaktiivisten peptidien valmistaja.

Karheapintaisten silikoni-implanttien asentamista suositellaan vältettävän syöpäriskin vuoksi.

Suomalaiset plastiikkakirurgit suosittelevat, että Suomessa ei tällä hetkellä käytettäisi Allergan-merkkisiä karheapintaisia silikoni-implantteja implantteihin liitetyn mahdollisen syöpäriskin takia. Kaikki Nordic Skin maahantuomien B-Lite™ mallien implantit ovat sileäpintaiset. B-Lite™ implantin kuoret valmistetaan Saksassa markkinajohtajan 25 vuoden kokemuksella ja niitä on käytetty menestyksekkäästi sadoille tuhansille potilaille vuosien varrella. Täydellinen tuotevalikoima implantin kokoja ja muotoja on saatavilla. B-Lite™ implantit ovat röntgenissä paremmin läpinäkyviä kuin perinteiset implantit. Mikrosfäärien sisältämä ilma heijastaa röntgensäteitä vähemmän kuin silikoni ja B-Lite™ -implantti näkyy tämän johdosta mammografiassa paremmin. Tämä ominaisuus auttaa toteamaan tehokkaammin mahdollisen koteloitumisen ja syöpäsolut.