Black Friday kamppistarjoukset starttaa Nordic Skin verkkokaupoissa!

Nordic Skin ammattituotteiden verkkokaupassa on huimat Black Friday kamppistarjoukset

Ammattituotteiden verkkokaupassa on Lumina täyteainetarjouksia ja Lumina täyteainekoulutustarjouksia. Lisäksi on tuotetarjouksia. Rekisteröityneet ammattilaiset näkevät tarjoustuotteet osaston ”ammattituotteet ” ja ”Black Friday 23.11. tarjoukset” alta. Tuotetarjoukset jopa -40% alella!

Kampanjatarjoustuotteet voi ostaa laskulla, jolloin maksuaikaa saat 14 päivää, tai Checkout verkkokaupassa josta löytyy lukuisia eri maksutapoja, myös osamaksumahdollisuus (esim. Collector).

Ammattituotteiden verkkokaupassa tarjoukset on voimassa ja tulevat näkyviin Nordic Skin verkkokauppaan (www.nordicskin.net) 23.11. klo 00.01 ja tarjoukset voimassa vain tämän päivän ajan 23.11. klo 23.55 asti. Koulutustarjoukset voimassa su 25.11. klo 23.55. asti.

 

Nordic Skin Shop kuluttajaverkkokaupan Black Friday kamppistarjous

Voit ostaa kaikkia Bodyography sarjan tuotteita -30% alennuksella, tarjous on voimassa perjantaista 23.11. aina koko viikonlopun ajan sunnuntaihin 25.11. asti. Huom! Ei minimiostorajaa.

Saat hyödynnettyä alennuksen käyttämällä kassalla kupongin ”BFale”. Alennus huomioidaan automaattisesti ja vähennetään tilauksesi loppusummasta. Mikäli sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme myymala@nordicskin.net.

Voit myös tulla paikan päälle ostoksille Nordic Skin Shopiin. Osoite on Yliopistonkatu 29 C, Turku. Saat myöskin Bodyography tuotteista kyseisen -30% alennuksen, ei minimiostorajaa.