Vuoden 2019 esteettisen lääketieteen koulutukset on nyt julkaistu

CCAAM ja Nordic Skin järjestävät vuonna 2019 koulutuksia niin sairaanhoitajille kuin lääkäreille. Myös kosmetologeille on omat koulutukset.

TÄYTEAINEKOULUTUKSET

Täyteainekoulutukset järjestetään neljässä moduulissa. Kukin moduuli järjestetään muutaman kerran vuodessa, joten voit valita sinulle sopivimmat koulutuspäivät.

Täyteainehoitojen kysyntä kasvaa väestön ikääntyessä. 94 prosenttia kaikista täyteainehoidoista tehdään hyaluronihapposeoksilla. Hyaluronihappo on tutkittu ja turvallinen täyteaineiden raaka-aine, jota on käytetty esteettisessä lääketieteessä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. CCAAM-koulutuskeskus pätevöittää sinut hyaluronihappopohjaisten täyteaineiden käyttöön.

Täyteainekoulutukset sisältävät sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa. Koulutuksen johtajana toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri, AAAM-sertifioitu Piotr Sikorski, jolla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista. Koulutus järjestetään klinikalla Helsingin ydinkeskustassa. Koulutukseen osallistuvat saavat CCAAM-koulutustodistuksen. Tarjoamme koulutukseen osallistuville sairaanhoitajille myös ns. asiantuntijalääkäripalvelua.

BOTULIINIHOITOKOULUTUKSET LÄÄKÄREILLE

Botuliinihoitokoulutukset pidetään kahdessa osassa saman päivän aikana. Koulutukseen voivat osallistua vain lääketieteen ammattilaiset.  Koulutukset johtaa AAAM-johtokunnan sertifioima asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA® Expert Instructor, Cityklinikan toimitusjohtaja). Koulutuksen päätteeksi osallistujille jaetaan CCAAM-sertifikaatit.

Ensimmäisen moduulin aikana perehdytään kattavasti ei-esteettisiin botuliinihoitoihin, joiden avulla voidaan palvella mm. hampaiden narskuttelusta, migreenistä ja liikahikoilusta kärsiviä potilaita.
Toisen moduulin aiheena ovat yläkasvojen esteettiset botuliinihoidot kuten otsan vaakarypyt, Sibelius-juonteet ja silmäkulmien rypyt.

Botox -koulutuskuvauksen sivuille pääset TÄSTÄ