Kouluttaudu CCAAM:n johdolla täyteainehoitojen monipuoliseksi taitajaksi!

Terveydenhuollon ammattilainen, kouluttaudu CCAAM:n johdolla täyteainehoitojen monipuoliseksi taitajaksi! CCAAM on Suomen johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja.

Täyteainekoulutus on jaettu neljään moduuliin. Yhden moduulin hinta on 540€+alv, jos käyt kaikki moduulit, 2. ja sitä seuraavien moduulien hinta on 390€+alv/koulutus tai moduuli.

Täyteainekoulutuksen ENSIMMÄINEN moduuli pätevöittää sinut hyaluronihappopohjaisten täyteaineiden käyttöön. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan, ja pääpaino on workshop-osuudessa.

TOISEN MODUULIN aikana syvennetään täyteainehoitojen osaamista. Toisen moduulin jälkeen osaat tehdä tavallisimpien täyteainehoitojen lisäksi myös koko kasvojen täyteainehoitoja, mm. suupielien ja suunympäryksen nuorennushoitoja, poskien kohotushoitoja sekä leukalinjan ja leuan kärjen muotoiluhoitoja.

Täyteainekoulutuksen KOLMANNESSA moduulissa perehdytään koko kasvojen täyteainekäsittelyihin. Moduulin aikana tutustutaan yhdistelmähoitoihin, joissa hyaluronihappoon yhdistetään kalsiumhydroksiapatiittia (Luminera Crystalys).

Täyteainekoulutuksen NELJÄS MODUULI lisää pätevyyttäsi huulien muotoilussa ja täytössä. Harjoittelemme erilaisilla tekniikoilla, tarvittaessa myös kanyyleilla.

Opastamme, kuinka pääset alkuun pistoshoitajana (dokumentaatio, luvat, vakuutukset).

Soita ja kysy lisää koulutuksista ja tarjoamastamme koulutuksen osamaksumahdollisuudesta:

0400 955 625 / Johanna CCAAM / NORDIC SKIN
johanna@nordicskin.net tai info@ccaam.net

https://ccaam.net/

Tutustu alla olevista linkeistä koulutusohjelmiin ja aikatauluihin ja ilmoittaudu heti!

Täyteainekoulutuksen 1. moduuli pidetään torstaina 22.3. Tutustu koulutuksiin täällä:

https://ccaam.net/events/category/tayteainekoulutus/

#Hydryalix #crystalys #luminera #täyteaineet #esteettinenlääketiede #koulutus #nordicskin #cityklinikka #ccaam