UUTTA SUOMESSA! Suomen Esteettisen Lääketieteen seura aloittaa toimintansa

Suuri ja odotettu päivä on koittanut! Suomen Esteettisen Lääketieteen seura – ELS – on virallisesti rekisteröity!

Perustettu yhdistys ELS, on ainutlaatuinen ja Suomessa ainoa järjestö, joka tulee ajamaan esteettisen lääketieteen toimenpiteitä tekevien lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten etuja.

On tärkeää, että hoitoja antaa ammattilainen, joka on saanut koulutuksen myös nykyaikaisen esteettisen lääketieteen menetelmiin. Julkinen erikoislääkärikoulutus ja sairaanhoitajakoulutus eivät tunne esteettistä lääketiedettä omana erikoisalanaan. Jää ammattilaisen vastuulle, kuinka paljon koulutusta hankkii osatakseen asiansa. Pidämme tärkeänä, että hoitoja tarvitseva kuluttaja saa turvallisia ja vaikuttavia hoitoja terveydenhuollon ammattilaisilta, joilla on asianmukainen koulutus.
Suomen Esteettisen Lääketieteen Seura perustettiin vuonna 2018 lääkäreille ja hoitajille, jotka tekevät työtä esteettisen lääketieteen parissa. Seura edistää heidän ammatillista kehitystään, valvoo heidän ammattiinsa liittyviä etuja ja ilmaisee mielipiteensä maan terveydenhuollolle ja lääkärikunnalle tärkeissä kysymyksissä. Yhdistyksen tärkeä pyrkimys on, että esteettinen lääketiede tunnustetaan omaksi lääketieteen erikoisalakseen.

Avaamme toukokuun aikana ELS.FI kotisivut. ELS yhdistyksen Facebook sivut on jo toiminnassa ja yhteisöön voi ja kannattaa nyt liittyä alla olevasta linkistä. Facebook sivuilta voi myös käydä lukemassa yhdistyksen tarkoituksen tarkemman kuvauksen. Yhdistyssäännöt sekä jäsenmaksujen suuruudet tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa.

Toivotamme kaikki alan nykyiset ja tulevat ammattilaiset lämpimästi mukaan ELS -yhdistyksen toimintaan!

Suomen Esteettisen Lääketieteen Seuran puolesta,

Piotr Sikorski, puheenjohtaja
Olli Teronen, varapheenjohtaja