Tervetuloa Norel Dr Wilsz -ammattisarjan kevään koulutuksiin!

Norel Dr Wilsz -tarjoaa kattavan tuotesarjan ammatti -ja kotikäyttöön. Sarja tunnetaan ammattilaisten keskuudessa korkeasta laadustaan, tehokkaista aktiiviaineistaan sekä laajasta tuotevalikoimastaan.

Norel Dr Wilsz – Yli 50 vuoden kokemus kauneudenhoidoista!

 

Nordic Skin järjestää kevään aikana kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja alan opiskelijoille Norel Dr Wilsz -ammattisarjan tuottisiin ja hoitoihin liittyviä koulutuksia sekä workshopeja. Koulutukset järjestetään Turun koulutustiloissa, esteettisen lääkäriaseman Cityklinikan yhteydessä. Kouluttajana toimii Norel Dr Wilsz -sertifioitu, SKY-kosmetologi Pirita Kaarlela.

Toivotamme kaikki nykyiset ja tulevat Norel- ammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi koulutuksiin ja workshopeihin!

 

Norel Dr Wilsz kosmetologiksi: peruskoulutus

Maanantai 21.5.2018 klo: 10-16

Norel Dr Wilsz -kosmetologiksi koulutus on suunnattu kosmetologeille, valmistuville kosmetologeille sekä muille ihonhoidon ja kauneusalan ammattilaisille. Koulutus sisältää sekä teoreettisen että käytännöllisen osan.

Pääpaino on workshop-osiossa, jossa perehdytään Norel Dr Wilsz -peruskasvohoitoihin. Teoreettisen osan aikana luodaan perusteellinen katsaus tuotteiden ainesosiin ja tuotesarjan toimintaperiaatteisiin. Tavoitteena on saada juuri sinun yrityksesi toiminta tehostumaan ja yrityksesi kassavirta kiihtymään. Koulutukseen osallistuneet saavat mukaansa Norel Dr Wilsz -koulutustodistuksen ja kattavan koulutusmateriaalin.

Koulutuksen osallistujamaksu on 50 € + alv, joka hyvitetään päivän aikana tehdyistä yli 200€- ostoista. Pelkkään koulutukseen osallistujille ei palauteta 50 € -osallistujamaksua.

 

Norel Dr Wilsz -täydentävä tuotekoulutus

Tiistai 22.5.2018 klo: 10-13

Norel Dr Wilsz -tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita ammattituotteita hoitolakäyttöön. Täydentävässä tuotekoulutuksessa syvennytään ammattituotteiden aktiiviaineisiin ja tuotteiden käyttötarkoituksiin. Koulutus soveltuu parhaiten Norel Dr Wilsz -kosmetologeille, jotka kaipaavat syventävää tietoutta tuotteista tai haluavat kerrata oppimaansa.

Koulutusmaksu on 75 € + alv. Sisältää koulutusmateriaalin. Päivän aikana kaikki Norel-tuotteet -10% tukkuhinnoista.

 

Norel Dr Wilsz -erikoiskasvohoidot workshop

Tiistai 22.5.2018 klo: 14-18

Norel Dr Wilsz -sarjalla on perushoitojen lisäksi monipuolinen valikoima erikoiskasvohoitoja. Workshopissa opetellaan tekemään erikoiskasvohoitoja, joilla voit tarjota asiakkaillesi entistä laajemman palveluvalikoiman. Tämä koulutus soveltuu parhaiten Norel Dr Wilsz -kosmetologi peruskoulutuksen käyneille.

Koulutuksen hinta on 75 € + alv. Sisältää koulutusmateriaalin. Koulutuspäivänä kaikki Norel-tuotteet -10% tukkuhinnoista.

 

Viihtyisät koulutustilamme sijaitsevat Turun ydinkeskustassa, jonne on helppo tulla bussilla, junalla tai omalla autolla. Osoitteemme on Yliopistonkatu 29C.

Koulutuksien toteutumismäärä on 3 henkilöä. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja niihin otetaan enintään 20 osallistujaa. Ilmoittaudu heti mukaan niin varmistat oman paikkasi!

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksiin:

Maria Rouhiainen

maria.rouhiainen@nordicskin.net

puh. 0400 265 239