KBio-biorevitaalisaatio-/mesoliuoksia voi nyt tilata verkkokaupasta!

KBio -seerumeja voi käyttää kaikilla tekniikoilla: injisoituna, neulausrullalla tai mikroneulauskynällä.

KBio -seerumeja voi käyttää yksittäin mutta suosittelemme käyttämään seerumeja sopivana koktailina, esim. Hyaluronic 2 % HA + jokin/jotkin tehoampulleista. Hyaluronic 2% -liuosta voi käyttää yksinäänkin, kun tehdään hoitoa mikroneulauskynällä (parempi neulauspään liukuvuus iholla).

KBio -koktailit
30-40+ -ikäryhmä: Hyaluronic 2+Multivitamin BCAE/Age Control Plus
40-55+ -ikäryhmä: Hyaluronic 2+Age Control Plus ja BTX Tech
BTX Tech on hyvä erityisesti silmänympärysalueen, otsan sekä suun alueen juonteille, suositeltava koktail: Hyaluronic 2%+BTX Tech
55+ -> -ikäryhmä: Hyaluronic 2+Deepest / Age Control Plus

Control C20: Ihoa kirkastava ja pigmenttimuutoksia häivyttävä sekä kollageenin tuotantoa stimuloiva 20% C-vitamiiniliuos.

ControlC20+MultivitaminBCAE on erinomainen koktail epäpuhtaalle sekä akneen taipuvaiselle iholle (nuoret aikuiset).

Maaliskuussa on tulossa tehokkaasti ikämuutoksia hoitava mesoliuos, Deepest (55-60+ -ikäryhmä).

Huom! Suosittelemme käyttämään avatun ampullin heti. Mikäli seerumia kuitenkin jää yli, avattu ampulli tulee säilyttää jääkaapissa. Ampulli on avattuna käyttökelpoinen eli säilyy hyvänä n. parisen viikkoa. Nordic Skin -verkkokaupan sivuilla on tarkemmat tuotetiedot. Verkkokaupasta on tilattavissa myös ruiskuja ja vetoneuloja sekä neulausrullia (0,3mm-1.5mm titaanineulat) ja edullinen mikroneulauskynä.

Voit tilata meiltä ”Biorevitalisaatio -hoidonaiheet” -taulukon tilauksen yhteydessä kirjoittamalla tästä ”lisätiedot”-kenttään.

Luminera Mesovive -liuosten valmistus lopetetaan ja olemme tilalle ottaneet erinomaiset KBio-tuotteet.