UUTUUS! Plasma Fresh PRP kit sisältää myös perhosneulan

Plasma Fresh PRP kit on yksi parhaista tuotteista verihiutaleiden erotteluun mikä on saatavilla. Plasma Fresh PRP on ensiluokkainen, korkealaatuisista materiaaleista valmistettu ja innovatiivisella lääketieteellisellä teknologialla tuotettu PRP valmiste. Pakkaus sisältää steriilisti pakatun 10 ml PRP putken ja perhosneulan. Plasma Fresh PRP kit on CE-hyväksytty. Tuotteella on ISO 13485 laatusertifikaatti.

Plasma Fresh’iä käytetään Plasmolifting-hoidon toteuttamiseen. Kyseessä on innovatiivinen ja erittäin tehokas hoitomuoto, mikä parantaa merkittävästi solujen luonnollista uudistumista. Voidaan käyttää akne-arpien hoitoon, ihon laadun parantamiseen ja elvyttämiseen, ihotulehdusten torjuntaan ja ihon vahvistamiseen, hiustenlähdön hoitoon sekä moneen muuhun indikaatioon.

Ensitilaustarjous:  kun tilaat yli 20 PRP putkea, saat – 10% alennuksen

Tuotekuvaus

PRP-hoito eli plasmahoito ( tunnetaan myös nimellä vampyyrihoito) on monipuolinen hoitomuoto, joka kohentaa ulkonäköä hämmästyttävän monella tavalla. Ikääntymisen myötä ihon kimmoisuus häviää ja iholle muodostuu ryppyjä. Iho näyttää väsyneeltä ja verenkierto kasvoilla hidastuu. PRP- hoidon jälkeen iho muuttuu kirkkaammaksi ja kiinteämmäksi, juonteet silottuvat sekä tummien silmänalusten väri muuttuu terveemmäksi. Lisäksi hoidolla voidaan tasoittaa arpia ja edistää hiusten kasvua harventuneilla hiusalueilla.

PRP-hoidossa potilaan ihoon injisoidaan verihiutalekylläistä plasmaa, joka on erotettu potilaan omasta verestä.

PRP-hoitosarja kiinteyttää ihoa ja tasoittaa pintaryppyjä. Iho kirkastuu ja heleytyy. Pienet arvet vaalenevat. Myös tumma silmänympärysiho kirkastuu ja tervehtyy.

Lisätehoa PRP-hoitoon saadaan yhdistämällä plasmaan hyaluronihappogeeliä. Hyaluronihappo pidentää myös hoitotulosten kestoa.

Plasma Fresh PRP tuotteita myydään terveydenhuollon ammattilaisille.

Tuotetilaukset Nordic Skin verkkokaupasta sivulta Plasma Fresh PRP kit