Meso-Hair – tehokas hairboosteri hiustenlähtöön ja hiustenkasvun edistämiseen

mesoterapia nordic skin

Tarjous: Kun ostat 3 Meso-Hair -hairbooster steriiliä ampullia, saat dermarollerin 0.3mm kaupan päälle! Tarjous voimassa marraskuun ajan.

Mesovive Meso-Hair -mesoterapialiuos

1. Pidentää aktiivista vaihetta (kasvuvaihe).
2. Lyhentää lepovaiheen kestoa (hiustenkasvun hidastuminen ja hiuksen irtoaminen).
• BIOTIINI kiihdyttää aineenvaihduntaprosesseja hiuspohjan ihossa. Se stimuloi keratiiniproteiinin tuotantoa. Lisäksi se muuttaa keratiinin verkostorakenteen sellaiseksi, että keratiinin tarvitsemat rakennusaineet pystyvät kiinnittymään keratiiniproteiiniin aiempaa paremmin.

• Tuote sisältää myös METIONIINIA, joka auttaa biotiinia imeytymään ja toimimaan.

• PANTENOLI vahvistaa uusien hiusten kuitukerrosta. Kasvavien hiusten vetolujuus on parempi kuin vanhojen hiusten.

• FOOLIHAPPO ehkäisee harmaiden hiusten syntymistä, tekee uusista hiuksista paksummat ja kiiltävämmät verrattuna aiempiin hiuksiin.

• HYALURONIHAPPO on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, joka kuuluu beta-glykosaminoglykaaneiden ryhmään. Hyaluronihappo lisää tehokkaasti kosteutta hiuspohjassa. Kosteutettu, terve hiuspohja edistää uusien, terveiden hiusten kasvua.

 

Mesovive – mesoterapiatuotteiden sarja

Mesovive on mesoterapiatuotteiden sarja. Tuotteet ovat kirkkaita, ei-pyrogeenisiä, steriilejä liuoksia. Tuotteet sisältävät ei-eläinperäistä hyaluronihappoa, vitamiineja, antioksidantteja ja aminohappoja. Aktiiviainepitoisuudet ovat korkeita.

Tuotteiden hyaluronihappo pitää ihon kosteutettuna ja elastisena. Vitamiinit ovat ihon tarvitsemia ravintoaineita, ja aminohapot edistävät aineenvaihduntaprosesseja.

Mesovive on tarkoitettu biorevitalisaatio- ja mesoterapiahoitoihin, jotka ovat mini-invasiivisia toimenpiteitä. Hoidon aikana ja sen jälkeen vesiliuoksessa olevat aktiiviaineet parantavat ihon pintakerrosten kuntoa ja ulkonäköä.

 


Meso-Hair virkistää ja tervehdyttää hiuspohjan, jolloin hiusten ulkonäkö paranee. Käytä Meso-Hair -liuosta mesoterapia- tai mikroneulaushoidoissa.

Tuotetiedustelut ja hoito-ohjeet ammattilaisille Nordic Skin puh. 0400 955 625

Mesovive tuotteet